Lunch Menu

ランチメニュー

 

 
ジャパン御膳
※1日10食限定

Japan Set Meal ※Limited to 10 servings per day

 
¥4,400(税込)

 
地元産とれたて鮮魚のお造りや季節野菜の天ぷらなど、10食限定のおすすめの御膳です。
This recommended set meal, limited to 10 servings a day, includes local ocean-fresh fish sashimi and seasonal vegetable tempura.
 
メニュー内容は時期やその日の仕入状況により変更する場合がございます。何なりとホールスタッフまでお申し付け下さい。
Food Ingredients may change due to the season or market conditions withouut notice.Please feel free to ask our hall staff for details.

 
 
 
 
 
 
 

 
黒毛和牛 牛丼

Wagyu Black Beef Rice Bowl

 
¥3,300(税込)

 
厳選した黒毛和牛サーロインを、特製の出汁にさっとくぐらせやわらかな食感に仕上げました。自家製の卵黄ソースと共にお召し上がりください。
Carefully selected Wagyu Black beef sirloin is quickly boilled in our special broth to create a tender texture. Enjoy it with our homemade egg yolk sauce.

 

 
嶺岡ちゃんぽん

Mineoka Champon Noodles

 
¥1,980(税込)

 
 
房総半島の嶺岡山地が酪農発祥の地とされています。独自にブレンドした塩ベースのスープに、牛乳を調和させたコク深い味わいとなっております。
The Mineoka Mountains on the Boso Peninsula are said to be the birthplace of dairy farming. Our unique blended salt-based soup is harmonized with milk to create a rich flavor.

 
 
 
 

 
旬の鮮魚と鮪の二色丼

Seasonal Fresh Fish & Tuna Bowl

 
¥2,750(税込)

 
 
旨みの強いインド鮪と旬の鮮魚を使いシンプルに仕上げました。
Simple rice bowl topped with the flavorful Indian tuna and seasonal fresh fish.
 

 
揚げ立て特選天丼

Freshly-fried Special Tempura Rice Bowl)

 
¥2,750(税込)

 
揚げたての新鮮な魚介と旬野菜に、特製のタレをかけ上品に仕上げました
Freshly fried seafood and seasonal vegetables topped with our special sauce finished the refined bowl.

 

 
 

 

 

和風ペペロンチーノ

Japanese-style Spaghetti Pepperoncino

 
¥2,200(税込)

 
 
旬の野菜を白だし醤油で和風ならではの優しい味に仕上げました。
Seasonal vegetables  are seasoned with white dashi soy sauce to finish to a gentle Japanese flavor.
  

 

低温熟成豚のロースかつ丼

Low-temperatuer Aging Pork Loin Cutlet Bowl

 
¥2,200(税込)

 
 
サクッと揚げた柔らかく旨味の強い熟成豚を、こだわりの卵でふんわり包みました。
Tender and flavorful aged pork is crisply fried and gently wrapped in carefully selected eggs.
 

 

 
天麩羅蕎麦 又は うどん

Tempura & Soba Noodles (or Udon Noodles)

 
¥2,420(税込)

 
新鮮な魚介と旬の野菜天ぷらと共に、自家製のつゆでお召し上がりください。
Enjoy soba noodles with our homemade soba sauce along with Tempura of fresh seafood and seasonal vegetable.
 

 
 

特製和牛バーガー

Special Wagyu Beef Hamburger

 
¥2,200(税込)

 
 つなぎなしの和牛パテ120gとたっぷりの新鮮野菜を、バンズで挟んだ食べ応えのある味噌マヨ味のハンバーガーです。切り分けがございましたらお近くのスタッフまでお声がけください
The satisfying Hamburger sandwiched Wagyu beef patty 120g without binders and plenty of fresh vegetables with buns. if you would like your hamburger cut into pieces,please ask a nearby staff member.

 

 

 

カレーライス

Curry and Rice

 
¥1,980(税込)

 
 
ひき肉とこだわりのスパイスで仕上げたキーマカレーです。
カツカレーライス ¥2,530にて承ります。
Keema Curry made and finished with minced meat and special spices.
Curry and Rice topped with Cutlet is available for 2,530 yen

  

 
カツサンドウィッチ

Pork Cutlet Sandwich

 
¥1,650(税込)

 
 
柔らかなとんかつとたっぷりの千切りキャベツが、コクのあるソースによく合います
Tender pork cutlet and plenty of shredded cabbage go well with the rich sauce. 

 

 

 

クラブハウスサンドウィッチ

Clubhouse Sandwich

 
¥1,650(税込)

 
 
こんがりと焼き上げたパンに、低温調理したチキンや、レタス・トマトなどたっぷりの野菜を挟みました。
Low-temperature-cooked chicken and plenty of vegetables such as lettuce and tomato sandwiched between crispy toasted bread.