Lunch Menu
ジャパン寿司会席膳
※1日10食限定
Japanese Haute Cuisine & Sushi ※Limited to 10 servings per day
¥5,500(税込)
新鮮なネタを注文を受けてから職人が握ります。趣向を凝らした和食ならではの会席膳をお楽しみください。
Fresh seafood is served to you as nigiri-zushi by our chef after receiving your order.
please enjoy this Japanese elaborate haute cuisine called Kaiseki-zen
メニュー内容は時期やその日の仕入状況により変更する場合がございます。何なりとホールスタッフまでお申し付け下さい。
Food Ingredients may change due to the season or market conditions withouut notice.Please feel free to ask our hall staff for details.
黒毛和牛 牛丼
Wagyu Black Beef Rice Bowl
¥3,300(税込)
厳選した黒毛和牛サーロインを、特製の出汁でさっと煮てシンプルに仕上げました。自家製の卵黄ソースと共にお召し上がりください。
Carefully selected Wagyu Black beef sirloin is quickly boilled in our special broth for a simple dish. Enjoy it with our homemade egg yolk sauce.
嶺岡ちゃんぽん
Mineoka Champon Noodles
¥1,980(税込)
房総半島の嶺岡山地が酪農発祥の地とされています。独自にブレンドした塩ベースのスープに、牛乳を調和させ、コク深い味わいとなっております。
The Mineoka Mountains on the Boso Peninsula are said to be the birthplace of dairy farming. By harmonizing the milk, our uniquely blended salt-based soup has a rich flavor.
日田焼きそばと玉子スープ
Hitayakisoba Fried Noodles, and Egg-drop Soup
¥1,980(税込)
大分県日田市のソウルフード「日田焼きそば」 生麺ならではのもっちり食感と、昔懐かしいソースの香り。地元の卵を使ったスープとご一緒に。
Hitayakisoba Fried Noodles is a local cuisine of Hita City, Oita Prefecture. The chewy texture unique to fresh noodles and the nostalgic aroma of the old-fashioned sauce Enjoy it with soup made with local eggs.
特製和牛バーガー
Special Wagyu Beef Hamburger
¥2,200(税込)
つなぎなしの和牛パテ120gとたっぷりの新鮮野菜を、バンズで挟んだ食べ応えのある味噌マヨ味のハンバーガーです。切り分けがございましたらお近くのスタッフまでお声がけください。
The satisfying Hamburger sandwiched Wagyu beef patty 120g without binders and plenty of fresh vegetables with buns. if you would like your hamburger cut into pieces,please ask a nearby staff member.