Lunch Menu

ランチメニュー

 

 
ジャパン寿司会席膳(1日10食限定)

Japanese Haute Cuisine & Sushi ※Limited to 10 servings per day

 
¥5,500(税込)

 
自慢の海鮮を、注文を受けてから職人が握ります。主菜のステーキは、和牛サーロイン又は国産牛フィレをお選びいただき、特別な会席膳をお楽しみ下さい。
After receiving your order,our chef will prepare our proud seafood as nigiri sushi.
Choose Wagyu beef sirloin or Japanese beef fillet for your main dish steak,and eijoy our special Kaiseki-ryori: Japanese haute cuisine.

 
メニュー内容は時期やその日の仕入状況により変更する場合がございます。何なりとホールスタッフまでお申し付け下さい。
Food Ingredients may change due to the season or market conditions withouut notice.Please feel free to ask our hall staff for details.

 

 
 
 
 
 
 

鴨鍋御膳

Duck Hotpot Set Meal

 
¥3,300(税込)

 
 
旬の野菜を、もも肉から取った出汁で炊き、低温調理を施した胸肉、自家製そぼろ御飯と共に、旬の相鴨をお楽しみ下さい。
Enjoy seasonal Aigamo duck with seasonal vegetables,low-temperature-cooked duck breast,and our homemade flavored minced duck rice cooked in broth made from duck thighs.

 

 
黒毛和牛 牛丼

Wagyu Black Beef Rice Bowl

 
¥3,300(税込)

 
 
厳選した黒毛和牛サーロインを、特製の出汁でさっと煮てシンプルに仕上げました。自家製の卵黄ソースと共にお召し上がりください。
Carefully selected Wagyu black beef sirloin is quickly boiled in our special broth for a simple dish. Enjoy it with our homemade egg yolk sauce.

 
 

 
旬の鮮魚と鮪の二色丼

Tuna & Seasonal Seafood Rice Bowl

 
¥2,750(税込)

 
 
旨味の強いインド鮪と、今が旬の鮮魚を使い爽やかに盛り付けました。
Enjoy the flavorful Indian tuna and fresh seasonal seafood in this rice bowl.
 

 
揚げ立て特選天丼

Freshly Deep-fried Special "Ten-don”(Tempura on rice)

 
¥2,750(税込)

 
地元木更津港で水揚げされた新鮮な魚介と旬の野菜をカラッと揚げ熱々の御飯の上にのせた当クラブの名物でございます
Our club's celebrated Tendon dish of deep-fried fresh seafood and seasonal vegetables sourced from the local Kisarazu port and placed upon a bowl of hot steamed rice.

 

 
 

 

 

豚の生姜焼き御膳

Ginger-grilled Pork Set Meal

 
¥2,200(税込)

 
 
甘みの強い豚肩ロースを、隠し味にニンニクとハチミツを入れた自家製の生姜ダレで炒めました。奥深い味付けに仕上げております。
Sweet Boston butt is fried with our homemade ginger sauce included garlic and honey as secret seasonings. That give the dish a deep flavor.
  

 

低温熟成豚のロースカツ丼

Low-temperature aging Pork Loin Cutlet Bowl

 
¥2,200(税込)

 
 
地元ブランド“とりかいさんちの卵”でふっくらと仕上げました。
Finished with the local branded egg, “Torikai-Sanchi”.
 

 

 

 

カツカレーライス

Cutlet Curry and Rice

 
¥2,310(税込)

 
 
低温熟成された柔らかく旨味の強いロース肉のとんかつとご一緒にお召し上がり下さい。
Enjoy it with flavorful tender pork loin cutlet with low-temperature-aged.

  
 

日田焼きそばと玉子スープ

Hitayakisoba Fried Noodles, and Egg-drop Soup

 
¥1,980(税込)

 
 
大分県日田市のソウルフード「日田焼きそば」生麺ならではのもっちり食感と、昔懐かしいソースの香り。地元の卵を使ったスープとご一緒に。
OHitayakisoba Fried Noodles is a local cuisine of  Hita City, Oita Prefecture. The chwy texture unique to fresh noodles and the nostalgic aroma of the old-fashioned sauce Enjoy it with soup made with local eggs.
 

 

 

 

 
カレーライス

Curry and Rice

 
¥1,980(税込)

 
 ひき肉と拘りのスパイスで仕上げたキーマカレーです。
Keema Curry made with minced meat and special spices . 

 

 
天麩羅蕎麦 又は うどん

Tempura & Soba Noodles (or Udon Noodles)

 
¥2,420(税込)

 
当クラブで自慢の料理人が揚げる天麩羅とご一緒に。
Enjoy together with Tempura prepared by our club's highly esteemed chef.

 

 

 

ミックスサンドウィッチ

Assorted Sandwich

 
¥1,430(税込)

 
 
トーストしたパンに地元ブランド“とりかいさんちの卵”と
ハム、野菜を挟んだサンドウィッチです。

Local brand “Torikai sanchi” eggs, ham and vegetables between two slices of toast. 
 

 
カツサンドウィッチ

Cutlets Sandwich (Katsu-sando)

 
¥1,650(税込)

 
 
キャベツをたっぷりはさみ、コクのあるソースとからしマヨネーズをアクセントに。
Accented withplenty of cabbage. thick sauce and mustard mayonnaise.